top of page

About

SuKa Copenhagen Haircare har eksisteret siden 2007.

Siden foråret 2019 har SuKa Copenhagen Haircare delt salon med frisør houlberg, som drives af Katja, i det hyggelige lokale på Østerbro.

Salonen danner rammerne om den eksklusive og personlige behandling du oplever, når du træder ind i ad døren hos de to frisører.

 

Katrine Larsen, som ejer SuKa Copenhagen Haircare er udlært hos en af Danmarks førende frisører i 2002, hvor hun efterfølgende fungerede som både afdelingsleder og underviser.

I dag er hun freelanceunderviser for Davines, som hun også laver shows for.

 

Katrine søger selv regelmæssigt ny læring og viden gennem kurser i udlandet. Hun besøger blandt andet Vidal Sassoon’s akademi i London, hvor hun er på seminar 1-3 gange om året. På den måde kan Katrine altid tilbyde sine kunder den bedste og nyeste viden om faget.

 

Alle produkter i salonen er særligt udvalgt af Katrine og Katja. De elsker begge deres arbejde med hår og for dem er det vigtigt, at hår er sundt og velplejet, så det kan være naturligt smukt. Derfor er der heller ingen tilfældigheder i SuKa og houlbergs’s udvalg af produkter, som bærer præg af bæredygtighed og overvejelser om, hvor meget vi påvirker miljøet.

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

PRODUKTER:

Aveda

Oribe 

Olaplex

Mason Pearson

Philip B 

Ghd

Nailberry

bottom of page